طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی، عکس

به گزارش وبلاگ امان، قرمه سبزی جز آن دسته خورش های ایرانی است که می گردد گفت بین اکثریت ما از نظر خوشمزگی و مورد علاقه بودن حرف اول را می زند، حالا گیلانی های عزیز که همه جا به خوش غذا بودن معروف هستند یک قرمه سبزی ویژه دارند که داخل آن از بادمجان و گوجه استفاده شده و در طعم و مزه نه تنها از قرمه سبزی اصلی چیزی کم ندارهد بلکه فقط کافی است یک بار آن را امتحان کنید تا دیگر بادمجان و گوجه پای ثابت قرمه سبزی هایتان گردد.

طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی، عکس

مواد لازم برای تهیه قرمه سبزی گیلانی :

* سبزی قرمه500 گرم
* گوشت خورشتی بدون استخوان 500 گرم
لیمو عمانی 4 الی 5 عدد
لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز1/3 لیوان
پیاز داغ3 الی 4 قاشق غذاخوری
آبغورهبه مقدار لازم
بادمجان کوچک و قلمی4 الی 5 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

* سبزی قرمه (تره، گشنیز و جعفری به یک اندازه و شنبلیه 1/3 مقدار آنها)

* 500 گرم گوشت خورشی بدون استخوان یا 600 گرم گوشت خورشی با استخوان ترجبحا گوسفندی

طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی :

ابتدا پیاز را رنده یا خرد نموده و بعد با کمی روغن آن را تفت می دهیم تا کم کم طلایی گردد.

حالا گوشت خورشی را به اندازه دلخواه خرد نموده و با پیاز سرخ شده روی شعله ملایم کمی تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

بعد از تغییر رنگ گوشت زردچوبه و فلفل را اضافه نموده و باز کمی مواد را با هم تفت می دهیم. حالا لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز را بر طبق سلیقه مان به گوشت اضافه می کنیم.

بعد حدود 5 لیوان آب جوش به موادمان اضافه نموده و در قابلمه را می گذاریم و شعله را کم می کنیم تا گوشت و لوبیا با حرارت ملایم بپزند.

تا گوشت نیم پز گردد سبزی که ریز خرد شده را با روغن سرخ می کنیم. دقت کنید تا سبزی خوب سرخ گردد ولی نه زیاد از حد چون تلخ می گردد.

بعد از اینکه سبزی خوب و یکنواخت سرخ شد و گوشت هم نیم پز شد سبزی را به خورش اضافه می کنیم. لیمو عمانی ها را هم می ریزیم. بعد از پختن لوبیا و گوشت به میزان لازم نمک و آبغوره هم به خورش اضافه می کنیم.

بعد تا خورش همین طور روی حرارت ملایم دارد کم کم می پزد تا جا بیفتد و آب آن هم کم گردد. بادمجان هایی را که تلخی آن را گرفتیم سرخ می کنیم. بعد گوجه ها را هم که به آن نمک زدیم را سرخ می کنیم.

حالا خورش مان هم به روغن افتاده و آب آن کم شده. یادتان باشد راز خوشمزگی قرمه سبزی آرام پختن و خوب جا افتادن و کم آب بودن آن است.

در 15 دقیقه انتهایی جا افتادن خورش بادمجان های سرخ شده را هم به خورش اضافه می کنیم تا یکم با خورش قل بزنند و طعم بگیرند.

حالا خورش بادمجان خوشمزه و گیلانی ما حاضر است و وقتی که داریم آن را داخل ظرف سرو می ریزیم گوجه ها را هم روی قرمه سبزی گذاشته و بعد ظرف قرمه سبزی را سر سفره می بریم. نوش جان

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی، عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی، عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید